Een weekendje weg, maar dan anders

Nieuw bij KIK zijn de gezinsweekenden. De afgelopen twee maanden heb ik een aantal gezinnen mogen ontvangen in Schoorl. Wat waren dat mooie dagen! Er is veel gedeeld en de gezinnen hebben mooie inzichten gekregen en bovendien meer BEGRIP gekregen voor elkaar!

Wil je ook een keer met je gezin weg? Of  alleen met je partner of kind? Geef je dan op en klik hier voor meer informatie.

Wat kun je verwachten?
Je leert als gezin werken met de axenroos. De axenroos gaat over hoe je met dingen omgaat, hoe je naar jezelf kijkt en met jezelf omgaat en hoe je je tegenover anderen gedraagt.

Enkele reacties op het weekend:

Het weekend was echt heel leuk: mooie opdrachten en hier staat nog steeds de versierde doos (al hebben nog niet meer het spel gespeeld, maar dat komt in de winterdagen wellicht?).Ik denk dat er vooral bij mezelf iets is veranderd: meer rust en vertrouwen dat het wel goed zit in ons gezin, dat de basis echt wel ok is. Wat me erg bijgebleven is, is die teken-oefening met elkaars ruimte inkleuren enzo (of juist niet). Dat heeft me een heel andere blik op mijn dochter gegeven. Dat ik haar echt wel meer kan uitnodigen om ruimte te nemen (bij mij) ipv dat ik haar ruimte inperk (tov haar broer en zus dan).

Super fijn weekend met mijn zoon gehad bij Marieke Mulders in Schoorl. Heerlijk gewandeld (dat was zeker ook uitdagend) en ondertussen hebben mijn zoon en ik elkaar nog beter leren kennen, elkaars talenten ontdekt ( we vullen elkaar prachtig aan en hebben een gemeenschappelijke behoefte aan afstemming, samenwerking en harmonie).

Een aanrader!

Geef een reactie