Zomerweekend van 7 tot 9 juli

Er zijn nog een paar plekjes. In het weekend van vrijdag 7 juli tot zondag 9 juli, organiseren we weer een leuk weekend voor kinderen van 7 tot 13 jaar. Tijdens dit kamp leer je een hoop over jezelf, je maakt nieuwe vriendschappen, deelt met anderen leuke, gezellige belevenissen maar er is ook ruimte om juist de minder leuke dingen te delen. Want door te delen ontdek je dat je niet de enige bent en door te delen kun je helen.

Het aankomende zomerweekend organiseert KIK counseling samen met Sana Yoga uit IJsselstein.

Tijdens het kamp maak je kennis met de zes dieren van de axenroos. Deze dieren staan voor bepaald gedrag. Sommig gedrag herken je in jezelf of in de ander. Door hier bewust van te zijn kun je jezelf steeds beter leren kennen en herken je je talenten.

In het weekend gaan we ook aan de slag met yoga, mindfulness, theatersport en doen we diverse spannende groepsspelen, in.m.s er een kampvuur en nog veel meer.

Het kamp wordt gehouden in Driebergen op het terrein van de YMCA.

Kosten voor dit zomerkamp zijn nu € 75,00 all in, normaal is dit € 150,00 dus schrijf je snel in voor de laatste plekjes. In sommige gevallen kan een deel van de kosten vergoed worden door de zorgverzekeraar.

Opgeven kan door onderstaand formulier in te vullen of door een mail te sturen naar kikcounseling@gmail.com

Geef een reactie