Meiden midweek in Groet

BE HAPPY, BE BRIGHT, BE BREEZY, BE YOU! “

Voor meiden vanaf 10 jaar organiseren wij deze lente een fantastisch meidenkamp.

In ons leven gebeuren elke dag dingen. Soms leuke en soms minder leuke. Vaak heb je hier geen invloed op en kunnen deze gebeurtenissen je uit balans halen.

Wil je leren om meer grip te krijgen op je eigen leven en daardoor je leven (nog) leuker te maken, ga dan mee met dit geweldige zomerkamp. In vier dagen gaan we aan de slag met de methode BELLA waarbij jij centraal staat en aan het eind van dit kamp heb je vaardigheden geleerd voor meer balans in je leven.

De BELLA methode staat voor:

B = bewustwording, beweging en balans.

Want wanneer je iets wilt veranderen zul je letterlijk zelf in beweging moeten komen. Door beweging ontwikkel je gelijktijdig het voelen, denken en doen waarbij je bewust wordt van wat er binnen in jou gebeurd en hierdoor ervaar je meer balans.

E = eigenheid en energie.

Je gaat op zoek naar jouw talenten en leert je hiermee te verbinden. Je gaat verbinding maken met datgene waar je hart een sprongetje van maakt en wat jou levensenergie en vreugde geeft.

L = liefde, licht en lol.

Samen met de andere meiden ga je delen. Je krijgt meer inzicht in wie jij bent en wat jou belemmerd om in je kracht te staan en jouw licht te laten stralen. Je leert belemmeringen los te laten.

= loslaten.

Je leert hoe je negatieve gevoelens en gedachten kunt loslaten, waardoor er meer ruimte in jezelf ontstaat. Je gaat op onderzoek naar vragen of problemen die je tegenkomt en leert er beter mee om te gaan. Zo krijg je meer door hoe je op een positieve manier het verschil maakt.

= aandacht.

Het BB team hecht groot belang aan een gevoel van veiligheid bij iedereen. De groep zal groot genoeg zijn om een goede interactie te garanderen, maar klein genoeg om ervoor te zorgen dat iedere deelneemster maximale aandacht krijgt.

Tijdens deze vier dagen ga je aan de slag met jouw eigen hulpvraag/persoonlijke ontwikkeling om je leven (nog) leuker te maken. Je krijgt inzichten over je eigen denken en voelen met daarbij veel gezelligheid en lekker eten.

Het BB-team bestaat uit twee professionals met ieder hun eigen specialisme.

Marieke Mulders: Therapeut en coach

Wendy Peelen: Yoga docente

We gaan ervan uit dat je leert vanuit 3 perspectieven namelijk:

1. Leren door te doen (oefeningen/spel/opdrachten/uitdagingen/theater0

2. Leren door middel van observaties (van andere meiden die door hun proces gaan)

3. Leren door middel van mentale focus (visualisaties, yoga, mindfulness)

Het BB team werkt vanuit persoonlijke passie en drijfveren en wij geloven er 100% in dat ieder mens zijn/haar droom kan verwezenlijken.

Algemene informatie:

Locatie: Jaagkade 3 in Schoorl/Groet

Datum: 30 april tot 4 mei

Voor meiden vanaf 12 jaar

Aantal meiden: 10 maximaal

Start kamp: 12.00 uur

Afsluiting 4 mei tussen 13.00 – 13.30 uur

Prijs: € 300,00 all in.

Inschrijven of meer informatie stuur een mailtje of bel naar onderstaande contactgegevens: Marieke Mulders

Mail: kikcounseling@gmail.com

Telefoon: 0683225372 www.kik-counseling.com

[contact-form]

Geef een reactie