KIK weekend van 8 tot 10 februari

6 januari 2019

Voor kinderen vanaf 8 jaar

KIK organiseert 4 keer per jaar een geweldig weekend waar je samen met andere kinderen kunt genieten, dingen kunt ondernemen, een hoop lol kunt hebben, spelen, leren over jezelf en de ander en nog veel meer. Een kamp waarin je in 3 dagen ontzettend veel lol gaat beleven terwijl je ondertussen veel leert over jezelf! Wil jij je leven (nog) leuker maken? Dan is dit weekend voor jou!

Bekijk deze video om alvast een beeld te krijgen.

Tijdens dit weekend leer je spelenderwijs m.b.v. verschillende opdrachten je bewuster te worden van je eigen gedrag. Het is een leuke leerzame manier om vrij te kunnen experimenteren met diverse rollen. Tijdens dit weekend wordt er gericht naar een doel toegewerkt omdat dit meer resultaat oplevert. Aan het eind heb je een heleboel geleerd over jezelf en van de ander zoals voor jezelf op te komen, meer te vertrouwen op de mogelijkheden en kwaliteiten van jezelf en van de ander en om positief in het leven te staan.

Kort samengevat leer je tijdens het weekend begrip te krijgen voor de ander maar ook zeker voor jezelf. Dit weekend wordt begeleid door twee professionele trainers en 2 vaste vrijwilligers.

Tijdens dit weekend gaan we er vanuit dat kinderen leren vanuit 3 perspectieven namelijk:

  1. Leren door te doen: (oefeningen/spel/opdrachten/uitdagingen/theater)
  2. Leren door middel van observaties (van andere kinderen die door hun proces gaan)
  3. Leren door middel van mentale focus (ook wel visualisaties genoemd)

Wij werken allemaal vanuit onze persoonlijke passie en drijfveren en wij geloven er 100% in dat ieder kind zijn/haar droom kan verwezenlijken.

Algemene informatie:

  • Locatie: Natuurvriendenhuis Koos Voorrinkhuis
  • Voor kinderen van 8 – ­14 jaar
  • Aantal kinderen: maximaal 20
  • Start kamp: 19.00 uur
  • Ophalen om 15.00 uur
  • Prijs: € 75,00

Geef een reactie